POP ART, glade budskaber, tekstforfatter, speaker og kunstner er det, som betegner kunstneren Linda Ejler Olsen. Udstillingen på Gallopperiet vil præsentere et bredt udvalg af hendes virke – fra store akryl malerier til små indrammede litografier. Der kan med denne udstillingen godt garanteres, at der bliver sat kulør på væggene på Stadens Museum for Kunst. 

OM

Lindas interesse for kunst begyndte i 2004, hvor hun startede i en privat kunstforening med undervis­ning af kunstneren Lasse Brostrøm.

I 2010 var hun allerede godt i gang med maleriet og har blandt andet studeret under kunstneren Janusz Tyrpak. I forlængelse heraf tog interessen for POP ART fat. Linda siger selv, at hun med sin POP ART har bevæget sig ind i en sjov og glad verden af kunst, som med sine eventyrlige, farverige og humoristiske motiver og budskaber, der kan bringe smilet frem. I dag har hele 7 POP ART serier været præsenteret hos Galerie Knud Grothe, hvor Olsen er fast tilknyttet kunstner. 

Vi håber at se jer!