NYSYG OG VENNERNYSYG er en kunstnergruppe, som er vokset ud af det åbne kreative værksted på Psykiatrisk Center Sct.Hans.NYSYG er Nikolaj Brie Petersen, Maja Petrea Fox, Frederik Dollerup, Jannik Jensen, Nicolai GonzalezTresgallo, Anita Xenia Steen Svensson og Loize Hartmann-Petersen.NYSYG er et modsvar til det psykiatriske system og til kunstsystemet.NYSYG er skuffet over det psykiatriske system og vil have mere kreativitet, aktivitet og værksteder,fællesskab og gensidighed ind i det.NYSYG er skuffet over kunstsystemet og laver derfor ikke så meget kunst, men personlige genstande, somer forankrede i livets praksis og ikke revet ud af den.NYSYG byder indenfor på Gallopperiet/Stadens Museum på Christiania i juni 2019.NYSYG har taget et par venner med, nemlig Casper S. Nielsen fra Maskine Maskine Amager og CopenhagenOutsider Art Gallery samt Mads Parsum poeten fra Pusherstreet.NYSYG og venner viser jer lidt af deres verdener og det forhold, som de alle har til Staden på godt og ondt.