21.maj til 02. juni  2013 | åbent tir – søn, 14.00 – 19.00

Exhibition in progres with work from artists Uzupiz Republic in Lithuania, Pispala Art Center in Tampera Finland and artist from Christiania.

Look out for the KITES !!

De- fernisage Friday 31. May 16:00 – 20:00

 

Et samarbejde mellem finske, littauske og christanitiske kunstnere.

Male- og drageevent i Gallopperiet på Christiania

Vil du være med til at male i godt selskab, så kom op i Gallopperiet.

Her planlægger vi de følgende dages maleevent i Gallopperiet i selskab med kunstnere fra Uzupiz Republikken i Vilnius i Litauen og Pispala Art Center – Hirvitalo fra Tampere i Finland.

I løbet af ugen og frem til 2. juni indretter vi Gallopperiet som maleværksted. Mød op med dit staffeli, lærreder, maling og pensler – og et åbent sind. Hvis vejret er godt, er der rig mulighed for at male rundt om på Christiania.

Marius Nebosia fra Uzupiz vil stå i spidsen for et større Art-Kite event, hvor udsmykkede drager skal flyve over Christiania i løbet af ugen (hvis der er vind nok!). Så hvis man er mere til drage bygning/drageflyvning – så bare hæng på.

Som led i aktiviteterne vil sangerinden og performeren Skaidra Jancaité fra Litauen optræde udendørs forskellige steder i Christiania.

Det hele indledes med en lille udstilling med værker af Marius Nebosia. Frem til fredag 31. maj udvides udstillingen med værker af kunstnere fra Pispala Art Center i Finland og med værker fra maleeventen på Gallopperiet.

Af-fernisering, fredag 31. maj kl. 17.00.

Aktiviteterne gennemføres som led i netværksprojektet Uzupiz-Hirvitalo-Christiania Caravan Project 2013, som er iværksat på initiativ af Marius Nebosia og som støttes af Kulturkontakt Nord.

Hilsen Jesper Boysen og Anette Steinhart

Birgitte von Baal og Gitte fra Kvindesmedien gør dragerne klar i Vilnius snart flyver de også over Christiania. Foto Marius Nebosia

Birgitte von Baal og Gitte fra Kvindesmedien gør dragerne klar i Vilnius. Snart flyver de også over Christiania. Foto Marius Nebosia

 
Nu flyver dragerne over Christiania. Foto Marius Nebosia

Nu flyver dragerne over Christiania. Foto Marius Nebosia