8. mar. – 1. apr. 2015 | åbent  tir – fre 14.00 – 20.00 | lør & søn  12.00 – 20.00

Fernisering søndag, 8. marts kl. 15.00

ISI: ASSIT 40-T KALAALLIT NUNAANNEERSUT – SAQQUMMERSITSINEQ

Saqqummersitassanik ammaaneq marsip 8.-ni, nal. 15:00.
Ammasarfik: 14:00-19:00 ullut tamaasa ataasinngorpat kisiat pinnagu.
Oqartarpugut isi tarnitta tarrarsuutigigaa. ISI-mi assiliiviup
linsia pineqarpoq, taanna isitut ippoq, takunnissinnaallunilu
eqqaminiittut assilisani uppernarsartarpai.
ISI assilisanut projektiuvoq pissanganartoq, Nunatsinnit tamanit assit inuuniutiginngikkaluarlugu assiliisartunit assilisat.
http://isi.nebula.gl/da/rejsen/

image001 (1)

 

 

 

 

 

Abel Berthelsen

 

MALENE HALKJÆR PEDERSEN / ANHOLT / INSTALLATION

VENTETID

Jeg har siddet sammen med fangerne på en stormfuld dag. Kastet lange blikke ud af vinduet efter tegn på vejrforandring. Kaffekoppen mellem grove næver, Jollerne trukket langt op på stranden. Tålmodig venten. Forløsning og forventning når jollerne atter forsvinder med brummende motorer i hver sin retning mod horisonten. Snart bittesmå prikker på den uendelige fjord.Ventetid er et ord som ofte dukker op i mine dagbøger fra Grønland. Jeg har ventet på et glimt af pukkelhvalens sorte ryg, på den første fjeldsyre, på solen, på helikopteren, på vasketøjets tørring, på ravnens skrig, på et lift med jolle til byen, på bananer i butikken, på ammasatten, på min datter som leger ude i midnatssolen, på isen, på mørket, på ordene.
Mine skulpturelle arbejder kan ses som udtryk for den midlertidighed som findes i naturen, og i livet. De er øjebliksbilleder. Skrøbelige i materialevalg og fremtræden. Foranderlige. Forgængelige.
MALENE HALKJÆR PEDERSEN

image002 (1)