04. – 26. oktober 2014 | åbent tir – søn, 14.00 – 19.00

Stor Finale Fernisering: denne weekend – ok?
fra Fredag, den 24. oktober 2014, kl. 18.00 – 

final_fernis
Affiche
ephemere

EPHEMERE

En installation af scenografen, film/fotografen, instruktøren, skulptøren:
TusindKunstneren fra Tunis ZIZOU (Abdelaziz B.G.H)
Installationen EPHEMERE er et øjebliksbillede på Livets Forgængelighed, skabt af skrot og andet af vores velfærdssamfunds kasserede ting og sager – ‘objets trouvee’ – og fund fra vores omkringliggende natur.
Omkring ZIZOUs skulpturer opleves altid et helt anderledes og sært vedkommende univers – i stærk samklang med lyd og lyseffekter samt video og musik – live og elektronisk. I samarbejde med artister fra L´Atelier D (Zizous internationale kunstnerkollektiv) og Hedebo, PermaKunst&Kultur, Bornholm.
ALT er forgængeligt – menneskekroppe, træer, jern … og alt forsvinder. Fra Orden til Uorden > Opsplittelse – Defragmentation > Kaos.
Men der ER en fortsættelse. Som træets frø, der lever videre efter træets død. Således gir Zizou nyt liv til skrot, knogler og dele fra aflagte og forgangne objekter.
Selv skulpturerne er forgængelige! De er ikke ‘bare til dekoration’ men det er skulpturernes rolle at optræde i de evigt skiftende installationer. I dette koncept er skulpturerne personager, der som ægte skuespillere i film og teater skifter kostymer, facon og udstyr.
Med “EPHEMERE” fortæller vi det tunesiske folks aktuelle historie. Folket, som troede at have rejst sig i en revolution – troede sig i deres gode ret til at LEVE OG ARBEJDE i FRIHED OG VÆRDIGHED.

For tidligere installationer og værker tjek facebook:

L´ATELIER D

HEDEBO, Perma Kunst&Kultur.

[slideshow]

_MG_1558

_MG_1457