Ferie i Danmark er IN!

På eksotiske Christianshavn ligger eksotiske Christiania, en lilleput stat, med Rådhus, Opera og Stadens Museum – og et historisk Arkiv. Alt ånder idyl og fuglefløjt. Hvidtjørnen blomster, svanerne kysses og omkring vandrer politiet, iført nyrenset tøj og hvide sommerkasketter.

I juli 2020 viser Gallopperiet, Stadens Museum, en flig af den permanente museumssamling fra loftet, der rummer værker og folkeminder helt tilbage fra Stadens besæt-tid i 1971 og op til nu. Udstillingen kurateres sammen med Christianias arkiv,
der tålmodigt har klassificeret Christianias historie over lige så lang tid.

Loppebygningen langs Prinsessegade, Midt indgangen
Weekends åben kl. 12-19, tir-fre kl. 14-18. Se efter OPEN skiltet ved indgangen på Loppe Allé.

VELKOMMEN TIL FERNIS

LØRDAG D. 4. JULI KL 15 -19
GALLOPPERIET / STADENS MUSEUM for KUNST / LOPPEBYGN.

VELKOMMEN TIL FERNIS / LØRDAG D. 4. JULI KL 15 -19
GALLOPPERIET / STADENS MUSEUM for KUNST / LOPPEBYGN.