moulin1moulin2

André Moulin med kunstnernavnet Miller er autodidakt billedkunstner og har malet siden 1989. Han kvittede sit job i 1996 for at få mere tid til at male, men uden forventning udviklede det sig med god respons og udstillinger, og han valgte at fortsætte. Siden har han udviklet billedstil og har haft mulighed for at anvende sin kreativitet på flere måder. Siden 1999 har han lavet en del workshops og udgivet en bog om serigrafi, modtaget en kulturpris for sine aktiviteter for børn&unge, lavet en biograffilm og samarbejdet med et rockband.

I sin billedkunst har han siden 2007 arbejdet med serigrafi-tryk (også kaldet silke-tryk), og der vises eksempler med tryk på lærred, pap, papir, sten, tekstil m.m. Derudover arbejder han med oliebaseret alkyd-maling, som blev kendt med Jackson Pollock´s ”dryp-painting” i New York omkring 1950, og denne maling anvender André på lærred og andre materialer bl.a. på keramikken, som udstilles.

 
Udstillingen omfatter:

Malerier med serigrafi-tryk og diverse motiver fra DK og udlandet. Malerier med oliebaseret alkyd-maling og diverse mixed media.  Dekorerede flisesten med akrylmaling og serigrafi-tryk, med motiver fra Christiania, København og udlandet. To indrammede papirtryk, og et stort udvalg af ikke-indrammede papirtryk med serigrafitryk. Håndlavede kander af keramik, med oliebaseret alkyd-maling. Stol og taburetter med serigrafi-tryk. Tøj og tekstil med serigrafi-tryk. Pap-Art, papstykker med malerester, akrylmaling og vilde serigrafi-tryk til kr. 40.

Flere af malerierne er sat til en særdeles god pris, og der er masser af kunst for under kr. 500.

Velkommen til fernisering i Gallopperiet på Christiania (København), lige til højre fra hovedindgangen.

 

moulin3moulin5moulin4

 

GALLOPPERIET, STADENS MUSEUM FOR KUNST + GALLERI

OPEN: Tuesday – Sunday kl. 14 -19

CAFÉ BØGER KUNSTPOSTKORT PLAKATER BOGCAFÉ

WWW.GALLOPPERIET.DK