gallop1

3.September – 1.Oktober Tir.-Søn. kl 14 – 19

Kære familie, venner og bekendte!

I september måned har jeg en maleriudstilling i Gallery Gallopperiet på Christiania. Faktisk har jeg to udstillinger på samme tid og samme sted.
I foyen udstiller jeg nogle ”Woodstock – malerier”. Det er store malerier! Fem interiør og tre portrætter. Woodstock er der jeg er, når jeg er på Christiania. Malerierne kan købes, – og der vil være en stak små malerier fra Gaden og Hashmarkedet til salg.
I den store sal udstiller jeg 59 ”Afrika – malerier”. Det er oliemalerier jeg har malet i Afrika. Afrika er det sted jeg er, når jeg ikke er på Christiania. Der vil være en mindre stak malerier til salg.

Efter 27 lande i Afrika er det tid til en ”halvvejsudstilling”. Det har været hårdt arbejde hele vejen igennem. Jeg har glædet mig til udstillingen, for ligesom at kunne sige: ”At så var jeg nået dertil”. Der er lavet kataloger og plakater til begge udstillinger.
Ferniseringen er på lørdag den 3. September klokken 15 – 19.

Venlig hilsen Bjarne Maagensen

GALLOPPERIET – STADENS MUSEUM FOR KUNST – CHRISTIANIA

gallopé