FOTOUDSTILLING SÆTTER FOKUS PÅ VOLDENS OFRE

06. juni – 21. juni 2015 | åbent  tir – fre 14.00 – 20.00 | lør & søn  12.00 – 20.00

vold001

Vi kender volden fra film og tv-serier – men virkelighedens vold er desværre mere barsk, usminket og skræmmende. Nu sætter en ny fotoudstilling fokus på voldens ofre – og i særdeleshed de langvarige eftervirkninger, som ofrene må overvinde.
12 danske voldsofre har valgt at stå frem med deres historie – og deres ærlige beretninger om mødet med volden har skabt grundlaget for en barsk og ærlig foto-udstilling. Udstillingen ’Sæt ofret i centrum’ er skabt af Hjælp Voldsofre. Åbningen fandt sted i sidste uge i forbindelsen med en koncert på LOPPEN.

’SÆT OFRET I CENTRUM’ – og budskabet fra de medvirkende og fotograferne Ricky Sam Winther og Jiri Thomas Kjeldgaard er, at det er nødvendigt med mere fokus på de mennesker, der bliver ramt af vold. For volden sætter dybe spor, og ofrenes personlige historier afslører en afmagt og råb om hjælp, som omgivelserne desværre ikke altid hører. Bag udstillingen står Foreningen Hjælp Voldsofre i samarbejde med Gallopperiet – Stadens Museum for Kunst og Zenfoto/ v. fotograferne Ricky Sam Winther og Jiri Thomas Kjeldgaard.
Hjælp Voldsofre: www.voldsofre.dk eller www.mmm-events.dk kontakt: Maria Stephens tlf. 53 57 06 80

vold002